Bienvenu sur www.francianyelv.hu   A kijelölt francia nyelvű szöveg felolvasásához kattints a hangszóróra! Bienvenu sur www.francianyelv.hu GSpeech

A Le Parisien címû francia napilap értesülése szerint a hollywoodi pár egy okkerszínû, kékspalettás vidéki ház mellett döntött. A kétemeletes, 300 hektárnyi szõlõbirtokkal körülvett, eldugott ház a Var megyei Miravalban található, távol a kíváncsi tekintetektõl. A hírek szerint Jolie és Pitt hároméves bérleti szerzõdést írt alá, és már meg is érkeztek a költöztetõkamionok új otthonukhoz.

A Tom Bove amerikai iparmágnás tulajdonában álló Miraval nyugalmas vidéke közkedvelt a hírességek körében. A Pink Floyd együttes például itt vette fel A fal címû világhírû albumát, de laktak már ezen a környéken a The Cure, a Sade és az Oasis együttes tagjai is.

Angelina Jolie a cannes-i filmfesztiválon azt mondta, hogy gyermekeit a franciaországi Saint-Jean-Cap-Ferrat-ban kívánja világra hozni, s lehetségesnek nevezte, hogy végleg Franciaországban telepednek le.

A felolvasó használata

A honlapon található francia nyelvű szövegeket a beépített program felolvassa, ha kijelölöd a szöveget az egérrel. Ha nem tudod hogyan kell, nézd meg ezt a videót:

A címoldalról

Bíró Ádám könyvei

Vive la langue française!

Oublie ton passé,
qu`il soit simple ou composé,
Participe à ton Présent
pour que ton Futur
soit Plus-que-Parfait !

Kövess minket!

Francia szótárak

Hirdetés

Pierre Waline blogja

 

Bíró Ádám blogja Párizsból

 
 

Actualité sportive vue de Budapest

Francia idegenlégió blog

 

Baranyi Beatrix, Recto et verso

 

Állásajánlatok

A címoldalról ajánljuk

  • 1
  • 2
  • 3
  • 4

Franciatanárok

  • 1
  • 2
A kijelölt francia nyelvű szöveg felolvasásához kattints a hangszóróra! Francianyelv.hu felolvasó