Bienvenu sur www.francianyelv.hu   Click to listen highlighted text! Bienvenu sur www.francianyelv.hu Powered By GSpeech

Az internet jóvoltából napi szinten sokkal több érdekességgel találkozik az ember, mint amennyit fel tud dolgozni. Viszont.

Mi van akkor, ha egy nonprofit honlap szerkesztőjeként személyes elfoglaltságod (munka, munka és munka) miatt nem jut időd ezek feldolgozására?

  1. Keresel hasonlóan megszállott embereket, akiknek van kedve beszállni. - Ez megtörtént és folyamatosan zajlik. (Keress meg!)
  2. Jegyezz fel minden olyan érdekességet, amit szeretnél a honlapon látni!
  3. Tedd elérhetővé a témákat azok számára, akik alkalmilag vagy rendszeresen besegítenek, hogy választhassanak.

Akkor meg is érkeztünk. A segítségüket felajánlók közül többen kérdezték, hogy milyen témákban lehet küldeni anyagokat. A válasz: bármilyen kapcsolódó témában. De azért kicsit konkrétabban szeretnék segíteni az alábbi listával, azoknak, akik bizonytalanok.

Ez egy - reményeim szerint - folyamatosan frissülő cikk lesz, ahol mindig megtalálhatod azokat a témákat, amiknek a feldolgozásával besegíthetsz. Ha elvállalsz egy témát, jelezd, hogy a párhuzamos munkát elkerüljük.

Felmerülő kérdésedet vagy a már megírt fordítást, rezümét az info[kukac]francianyelv[pont]hu címre küldheted!

Téma Megjegyzés
A hírek világának szókincse Kiváló lehetőség a nyelvtanulásra a címoldalunkon jobb oldali oszlopban levő 'Tanulj franciát a hírekből' szekció. Már régóta tervezem, hogy csinálni kéne egy szószedetet a leggyakoribb szavakból és kifejezésekből. (Az RFI már koprodukcióban ki is adott egy ezzel kapcsolatos könyvet : http://www.rfi.fr/contenu/20100503-mots-actualite ) Azt gondolom 50-100 szóból komoly segítséget lehetne összeállítani.
Franciaország a WikiLeaks által nyilvánosságra hozott anyagok tükrében francia sajtó alapján
A politika világának szókincse, különösen a választások apropóján  

Kövess minket!

Be-/ kijelentkezés

Blogíráshoz, videóajánláshoz jelentkezz be!

Francia szótárak

Hirdetés

Keresünk...

Munkatársakat

Mániád a francia ? Lehetne jobb is ez a honlap ? Lenne kedved szerkeszteni valamelyik rovatot, esetleg olyat, ami még nincs is ? Ne habozz, keress meg! Végzettség nem feltétel. Vigyázat, egyelőre nonprofit tevékenység! :-( Lásd még a Témák, amiket szeretnék feldolgozni, de... blogbejegyzést! Vagy ha szabadon szeretnél garázdálkodni, indíts blogot nálunk!

Pierre Waline blogja

Bíró Ádám blogja Párizsból

 

Actualité sportive vue de Budapest

Francia idegenlégió blog

Herblay406 - Párizstól északra

 

Baranyi Beatrix, Recto et verso

 

 

Állásajánlatok

A címoldalról ajánljuk

  • 1
  • 2
  • 3
  • 4

Franciatanárok

  • 1
  • 2

A Blog szerzői

  • 1
Click to listen highlighted text! Powered By GSpeech