Nem kell úgy felfújni a sütés-főzést! Vannak ételek, amiket sec-perc elkészíthetünk.{nomultithumb}

A soufflé (ejtsd szuflé) egy sokoldalú francia finomság, mely már nevében is kifejezi az étel leglényegesebb tulajdonságát: a francia szó „felfújt”-at jelent. „A nem bírja szuflával” kifejezést is a francia souffler igéből eredeztetik. Mindenesetre jobb, ha a konyhai kiképzésben mi hősiesen helytállunk, és azt bírjuk szuflával, mert meglátjuk, nem is kell olyan nagy gasztro-tudomány ahhoz, hogy gyorsan finomat készítsünk a családnak!

A hozzávalókért és az elkészítést módjáért látogasd meg partnerünket, a LaCuisine.hu-t!

Vive la langue française!

Oublie ton passé,
qu`il soit simple ou composé,
Participe à ton Présent
pour que ton Futur
soit Plus-que-Parfait !

Francia szótárak

Hirdetés

Keresünk...

Munkatársakat

Mániád a francia ? Lehetne jobb is ez a honlap ? Lenne kedved szerkeszteni valamelyik rovatot, esetleg olyat, ami még nincs is ? Ne habozz, keress meg! Végzettség nem feltétel. Vigyázat, egyelőre nonprofit tevékenység! :-( Lásd még a Témák, amiket szeretnék feldolgozni, de... blogbejegyzést! Vagy ha szabadon szeretnél garázdálkodni, indíts blogot nálunk!

Pierre Waline blogja

Bíró Ádám blogja Párizsból

Actualité sportive vue de Budapest

Francia idegenlégió blog

Herblay406 - Párizstól északra

Baranyi Beatrix, Recto et verso

Állásajánlatok

A címoldalról ajánljuk

  • 1
  • 2
  • 3
  • 4