Bienvenu sur www.francianyelv.hu   A kijelölt francia nyelvű szöveg felolvasásához kattints a hangszóróra! Bienvenu sur www.francianyelv.hu GSpeech

A Szegedi Tudományegyetem Európa tanulmányok központja idén 2012 július 9-14 között immár negyedik alkalommal rendezi meg nyári egyetemét. Az idei program témája « Európa: Mélyülő integráció vagy fokozatos széthullás »? A több tudományágat is átfogó nyári egyetem nyitott minden európai kérdés iránt érdeklődő számára, legyen az diák vagy aktív dolgozó.

A szakmai program gazdag és változatos: az előadásokat elsősorban nemzeti és európai szakemberek tartják. A Nyári Egyetemünket kiegészítik azok a kulturális programok, amelyeken keresztül a résztvevők megismerhetik a magyar hagyományokat, gasztronómiát, és amelyek jó hangulatot biztosítanak a számos országból érkező résztvevők között a kötetlen  beszélgetésekhez.

A résztvevők igazolást kapnak a részvételről, azon hallgatók, akik egyetemi tanulmányaikat folytatják, pedig 2 kredit pontban részesülnek. 

A részvételi díj 75€. A jelentkezéseket június 4.-ig a következő email címre várjuk :  Ez az ímélcím a spamrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.

További részletes információ az alábbi honlapon található: http://www.masteretudeeuropeenne.eu/

Kövess minket!

Francia szótárak

Hirdetés

Pierre Waline blogja

 

Bíró Ádám blogja Párizsból

 
 

Actualité sportive vue de Budapest

Francia idegenlégió blog

 

Baranyi Beatrix, Recto et verso

 

Állásajánlatok

A címoldalról ajánljuk

  • 1
  • 2
  • 3
  • 4

Franciatanárok

  • 1
  • 2
A kijelölt francia nyelvű szöveg felolvasásához kattints a hangszóróra! Francianyelv.hu felolvasó