Bienvenu sur www.francianyelv.hu   Click to listen highlighted text! Bienvenu sur www.francianyelv.hu Powered By GSpeech

A Grimm Kiadó a 2012/2013-as tanévben tovább folytatja továbbképzési programját, az idei tanévben is regionális szervezésben.

Az 5 órás továbbképzés a 277/1997. (XII.22) Korm. rendelet értelmében a 120 órás kötelező képzésbe beszámítható. A továbbképzésről alkalmanként tanúsítványt állítanak ki, melyet a továbbképzés napján, a helyszínen adnak át a nyelvtanároknak.

HELYSZÍNEK

Az első félévben előreláthatólag a következő városokban szervezik meg a továbbképzést. Balassagyarmat, Balatonalmádi, Budapest 2. és 14. kerület, Esztergom, Győr, Hajdúszoboszló, Kaposvár, Kazincbarcika, Kiskunhalas, Körmend, Kőszeg, Makó, Mezőberény, Mohács, Mosonmagyaróvár, Nyíregyháza, Ózd, Pomáz, Szeged, Szekszárd, Törökszentmiklós.

A továbbképzések pontos helyszínei és időpontjai, valamint a részleteket tartalmazó meghívó és jelentkezési lap szeptember közepétől lesz elérhető a www.grimm.hu honlap eseménynaptár menüpontjában.

Kérdés esetén az oktatási szakreferens Winkler Andres áll rendelkezésre a winkler.andrea {kukac} grimm.hu e-mail címen!

Vive la langue française!

Oublie ton passé,
qu`il soit simple ou composé,
Participe à ton Présent
pour que ton Futur
soit Plus-que-Parfait !

Kövess minket!

Francia szótárak

Hirdetés

Keresünk...

Munkatársakat

Mániád a francia ? Lehetne jobb is ez a honlap ? Lenne kedved szerkeszteni valamelyik rovatot, esetleg olyat, ami még nincs is ? Ne habozz, keress meg! Végzettség nem feltétel. Vigyázat, egyelőre nonprofit tevékenység! :-( Lásd még a Témák, amiket szeretnék feldolgozni, de... blogbejegyzést! Vagy ha szabadon szeretnél garázdálkodni, indíts blogot nálunk!

Pierre Waline blogja

Bíró Ádám blogja Párizsból

 

Actualité sportive vue de Budapest

Francia idegenlégió blog

Herblay406 - Párizstól északra

 

Baranyi Beatrix, Recto et verso

 

 

Állásajánlatok

A címoldalról ajánljuk

  • 1
  • 2
  • 3
  • 4

Franciatanárok

  • 1
  • 2
Click to listen highlighted text! Powered By GSpeech