Bienvenu sur www.francianyelv.hu   A kijelölt francia nyelvű szöveg felolvasásához kattints a hangszóróra! Bienvenu sur www.francianyelv.hu GSpeech

Franciaórák kezdő szinttől felsőfokig, felkészítés nyelvvizsgára, érettségire, üzleti tárgyalásra és állásinterjúra, utazásra, külföldi tanulmányokra és munkára, korrepetálás, kommunikáció központú órák sok éves tapasztalattal.

Rugalmas időbeosztás, igényekre szabott, hatékony módszerek, inspiráció, felszabadult és örömteli nyelvhasználat. Fordítás, tolmácsolás, magyar mint idegen nyelv tanítása külföldieknek, céges tanfolyamok.

 • Francia-angol-magyar háromnyelvű tanár vagyok, beszélek emellett olaszul és spanyolul, nyelvészként foglalkoztam többek között a latin, arab, maláj nyelvekkel.
 • Éltem Franciaországban és frankofón országokban, egyik diplomámat francia egyetemen szereztem (Université Côte d'Azur). Tanítok magyar nyelvet külföldieknek kezdő szinttől felsőfokig.
  Fordítok, tolmácsolok, céges tanfolyamokat tartok.
 • Minden korosztályt és minden szinten szeretek tanítani. Diplomás tanár vagyok több mint 20 év tapasztalattal.
 • Diákjaim minden nyelvvizsgán sikeresek, érettségizőim kiválóan teljesítenek, sok tanulóm nyer el
  nemzetközi díjakat, külföldi ösztöndíjakat.
 • Az egyik legfontosabb feladatom, hogy inspiráljam és motiváljam a tanítványaimat. Boldoggá tesz, hogy átadhatom a tudásom és a nyelvhasználat örömét. 
 • Kíváncsi vagyok a tanulóra, teljes figyelmem, segítségem, támogatásom az övé az úton, melynek során magabiztos nyelvhasználóvá válik. Ezért az órákon mindig a tanuló személye és a tanulási folyamat van a középpontban.
 • A nyelv belső logikájának megértése és a kreatív nyelvhasználat örömtelivé és hatékonnyá teszi a nyelvtanulást. Az órák folyamán hozzászokunk, hogy az új nyelv szabályai szerint gondolkodjunk, gyorsan és könnyedén, az adott kontextusnak és stílusnak, nyelvi regiszternek megfelelően.
 • Személyre szabott órák, hétről hétre nyomon követhető gyors fejlődés, stabil tudás.
 • Francia kultúra, szókincs, stílusárnyalatok, társalgás, a kommunikációs készségek (beszéd, olvasás, íráskészség, közvetítés, hallás utáni értés) fejlesztése, változatos feladatok, sok beszéd, szép kiejtés, áttekinthető, funkcionális nyelvtani rendszerezés.
 • Az alapok pótlása, újrakezdés, korrepetálás, szintentartás, felkészítés üzleti tárgyalásokra és állásinterjúkra, külföldi tanulmányokra, ösztöndíjra, pályázatok írására, utazásra vagy munkavállalásra frankofón nyelvterületen vagy multinacionális cégeknél.
 • Felkészítés egy- vagy kétnyelvű vizsgákra (pl. ITK Origo, BME, DELF, DALF), általános illetve szaknyelvi nyelvizsgákra, közép- és emelt szintű érettségire.
 • Egyénre szabott tanmenet, rugalmas időbeosztás: Mindig a tanuló egyéni igényeinek, képességeinek, célkitűzéseinek megfelelően alakul a tematika és metodika. A következetesen felépített óráknak köszönhetően mindig sikerül tanítványaimmal elérnünk a kitűzött célt.
 • Szeretettel várom tanítványaimat egyénileg és kiscsoportban Budapest 6. kerületében (M Nyugati/Kodály Körönd) illetve online (Skype, Zoom etc).

www.franciabog.com
www.facebook.com/Franciabog
Ez az ímélcím a spamrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.

A felolvasó használata

A honlapon található francia nyelvű szövegeket a beépített program felolvassa, ha kijelölöd a szöveget az egérrel. Ha nem tudod hogyan kell, nézd meg ezt a videót: 

Állásajánlatok
Bíró Ádám könyvei

Vive la langue française!

Oublie ton passé,
qu`il soit simple ou composé,
Participe à ton Présent
pour que ton Futur
soit Plus-que-Parfait !

A kijelölt francia nyelvű szöveg felolvasásához kattints a hangszóróra! Francianyelv.hu felolvasó