Bienvenu sur www.francianyelv.hu   A kijelölt francia nyelvű szöveg felolvasásához kattints a hangszóróra! Bienvenu sur www.francianyelv.hu GSpeech

Egy kéthetes külföldi nyelvtanfolyam a szinten tartáshoz elég, hogy egy tudásszinttel feljebb lépjünk, egy hónap kell. Új jelenségként a nyelvi utazók tíz-tizenöt százalékát azok teszik ki, akiket cégük cafeteriarendszerben, vagyis természetbeni juttatás formájában küld ki külföldi nyelvtanulásra.

Egyre népszerûbbek a tanulást munkavállalással egybekötõ tréningek, amelyek bár nagy indulótõkét igényelnek, visszahozhatják a tanfolyam árát. Az International House (IH) például Kanadában szervez nyelvtanulást munkavállalással ötvözõ tanfolyamokat, elsõsorban a vendéglátóiparban dolgozók részére. "Kanada nemcsak az árai, hanem a vendégszeretete miatt is vonzó - tudtuk meg Bencze Jánostól, az IH utazási irodájának vezetõjétõl.

- Amikor kiválasztjuk a külföldi nyelviskolát, mindig figyelembe vesszük a jelentkezõ személyiségét is. Ha valaki lelkileg nem áll készen az utazásra, a legkiválóbb nyelviskola sem lesz neki megfelelõ. Volt, aki egy év múltán újból jelentkezett, s végül sikeres programot tudhattunk magunk mögött."

A felolvasó használata

A honlapon található francia nyelvű szövegeket a beépített program felolvassa, ha kijelölöd a szöveget az egérrel. Ha nem tudod hogyan kell, nézd meg ezt a videót: 

Állásajánlatok
Bíró Ádám könyvei

Vive la langue française!

Oublie ton passé,
qu`il soit simple ou composé,
Participe à ton Présent
pour que ton Futur
soit Plus-que-Parfait !

A kijelölt francia nyelvű szöveg felolvasásához kattints a hangszóróra! Francianyelv.hu felolvasó