Bienvenu sur www.francianyelv.hu   A kijelölt francia nyelvű szöveg felolvasásához kattints a hangszóróra! Bienvenu sur www.francianyelv.hu GSpeech

Magyarországon jársz iskolába vagy egyetemre? Egy francia anyanyelvű oktató óráit látogatod ? Vegyél részt osztályoddal a Frankofón Fesztivál Fotópályázatán!

Március 12-én 15 órakor fedjük fel a Fotópályázat témáját ! Négy óra áll tehát csapatod rendelkezésére, hogy felfedezzétek a várost és készítsetek 10 fényképet a megadott témában. Március 20-án egy profi fényképészekből álló zsűri fogja kiválasztani minden csapat két legjobb képét és ezekből sorrendet állít fel. 26-án a kiválasztott képek kiállításra kerülnek a Francia Intézetben a friss diplomások és csapatonként két tanuló jelenlétében. A Robert Capa Központban egy gyorstalpaló fotótanfolyamon vehetnek részt az ott megjelent diákok. (http://capacenter.hu/.)

Ha érdekel a fotózás, ha szeretnél részt venni a Fotópályázaton, nincs más dolgod, mint megbeszélni ezt az osztálytársaiddal és az iskoládban dolgozó friss diplomásokkal. Február 28-ig lehet regisztrálni.

Információ és versenypályázat: Ez az ímélcím a spamrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát. vagy Ez az ímélcím a spamrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.

A kijelölt francia nyelvű szöveg felolvasásához kattints a hangszóróra! Francianyelv.hu felolvasó