Bienvenu sur www.francianyelv.hu   A kijelölt francia nyelvű szöveg felolvasásához kattints a hangszóróra! Bienvenu sur www.francianyelv.hu GSpeech

image

Szívesen kipróbálnád magad egy idegen nyelvterületen? Belekóstolnál egy másik nemzet kultúrájába, életmódjába? Ha érdekelnek a külföldi tanulmányi- és munkalehetőségek vagy ösztöndíjak, akkor érdemes kilátogatnod a HVG Állásbörzére, ahol a Mobility Fair területén érdeklődhetsz a számodra elérhető nemzetközi lehetőségekről.

A meglévő nyelvismereted erősítésére, vagy akár egy új elsajátítására is remek lehetőséget kínál a külföldi tapasztalatszerzés. Amellett, hogy egy izgalmas és új kultúrát ismersz meg, nyelvtudásodnak hazatérve, az itthoni munkaerő-piacon is nagy hasznát veheted. Számos vállalatnál találhatsz olyan állásokat, amelyekhez az alapfeltétel valamely európai idegen nyelv(ek) magabiztos ismerete.

Térképezd fel a lehetőségeket és válassz igényeid és terveid szerint. A Mobility Fair kiállítóinak ajánlatai között számos külföldi szakmai gyakorlati hely, ösztöndíj és cserediákprogram között válogathatsz nyelvtudásodnak megfelelően. Ha pedig még nem érzed magabiztosnak az angolod/németed/franciád, akkor érdemes a nyelvtanulási lehetőségeknek utánajárnod.

A kiállítók között megtalálható lesz többek között az AIESEC, az Europass, EURES, a Francia Intézet, az  IAESTE Hungary, a Nyelvitrening.com és a StudyTime is.

Regisztráció és bővebb információ: www. hvgallasborze.hu

Időpont: 2014. szeptember 24-25.

Helyszín: SYMA Rendezvényközpont

Francia Intézet

Source

A felolvasó használata

A honlapon található francia nyelvű szövegeket a beépített program felolvassa, ha kijelölöd a szöveget az egérrel. Ha nem tudod hogyan kell, nézd meg ezt a videót: 

Állásajánlatok
Bíró Ádám könyvei

Vive la langue française!

Oublie ton passé,
qu`il soit simple ou composé,
Participe à ton Présent
pour que ton Futur
soit Plus-que-Parfait !

A kijelölt francia nyelvű szöveg felolvasásához kattints a hangszóróra! Francianyelv.hu felolvasó