Bienvenu sur www.francianyelv.hu   A kijelölt francia nyelvű szöveg felolvasásához kattints a hangszóróra! Bienvenu sur www.francianyelv.hu GSpeech

A like-ért és kommentért értékes francia és magyar bort nyerhetsz a lacuisine.blog.hu-n!{nomultithumb}

Nem kell semmi mást tenned, csak a lacuisine.blog.hu oldalt Likeolni* vagy kommentálni** a bejegyzéseinket. A lehetőség 2011. december 4-ig él. A random.org segítségével kisorsoljuk azt a szerencsést, aki hazaviheti a fődíjat; egy üveg Cotes du Rhône száraz vörösbort. Ezt a remek francia bort egy magyarországi forgalmazótól sikerült beszereznem. A Perrin család által termelt finom, száraz vörös nedű jól illik vad és vörös húsokhoz, valamint rizses és tésztás ételekkel egyaránt kitűnő párosítás.

A Pincegazdaság Zrt. felajánlásával pedig 1 db Kővirág Badacsonyi Szürkebarát fehérbort sorsolunk ki azok között, akik nem csak ezt a bejegyzést likeolják, hanem a LaCuisine-en szereplő recepteket is kommentálják**! Ezekkel a borokkal a hűséges olvasóinknak szeretnénk kifejezni köszönetünket.

Érdekel? KATTINTS IDE!

A felolvasó használata

A honlapon található francia nyelvű szövegeket a beépített program felolvassa, ha kijelölöd a szöveget az egérrel. Ha nem tudod hogyan kell, nézd meg ezt a videót: 

Állásajánlatok
Bíró Ádám könyvei

Vive la langue française!

Oublie ton passé,
qu`il soit simple ou composé,
Participe à ton Présent
pour que ton Futur
soit Plus-que-Parfait !

A kijelölt francia nyelvű szöveg felolvasásához kattints a hangszóróra! Francianyelv.hu felolvasó